Verplaatsing 3e NK F3P Wedstrijd!

 
Wedstrijd Wognum
Het zal niemand zijn ontgaan, we zitten helaas weer in een lockdown. Deze lockdown duurt in ieder geval tot 14 januari 2022.
Gevolg hiervan is dat de geplande wedstrijd in Wognum op 2 januari 2022 niet kan doorgaan.
 
Met dank aan Ton hebben we een vervangende datum gevonden voor de wedstrijd:
20 februari 2022.
Dit is de week voor onze seizoensfinale (27 februari 2022) in Klarenbeek.
 
De wedstrijd in Wognum is in de voorjaarsvakantie.
Het is ons is bekend dat een aantal deelnemers, als het mogelijk is, de ski’s in het buitenland onder zullen binden en mogelijk niet bij deze wedstrijd kunnen zijn.
Wij willen jullie verzoeken om voor 4 februari 2022 je aanmelding/afmelding op de site te doen. De site zal binnenkort worden bijgewerkt (http://www.f3a.nl/2019/F3P/). Op deze wijze kunnen we kijken of er voldoende aanmeldingen zijn om een wedstrijd te organiseren. 
 
Doorgang van de wedstrijden is uiteraard ook afhankelijk van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen.
 
Kerst 2021
Naast al het zorgelijke en minder leuke nieuws over de pandemie zagen wij in de diverse vliegapps ook wat leuke kerst plaatjes voorbij komen. Zo werd de familie De Vries laatst al door de kerstman verrast door een bijzonder leuk kerstcadeau onder de boom. Zie de foto hieronder.
 
Heb je ook een leuke kerstfoto met je indoor toestel, stuur hem dan op naar ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan komt hij in de volgende nieuwsbrief!
 
Tenslotte wensen we jullie hele fijne feestdagen en hopen we dat we elkaar in het nieuwe jaar gezond en wel weer in de hal zullen zien!
 
Winfried en Derk

Laatst aangepast op vrijdag 18 februari 2022 08:22

 


Go to Top