Te Koop

Zoeken

Wie is er online?

We hebben 98 gasten en geen leden online

Belangrijke Informatie Start Seizoen 2017

Belangrijke Informatie Start Seizoen 2017
Op Zondag 9 April staat de eerste F3A-B/C wedstrijd gepland. Deze zal traditioneel worden gehouden bij Modelvliegvereniging Delta in Oss.
Voor deelname aan de wedstrijd graag via de website naar: http://kunstvlucht.modelvliegsport.nl/f3a/index.php/inschrijven om u ruim van te voren in te schrijven zodat wij het score systeem kunnen voorbereiden.

 Voor alle wedstrijden in de A, B en C klasse gelden dezelfde aanvangstijden. Verzoek is om voor 8:45 uur aanwezig te zijn voor een kop koffie en een praatje en dan in te schrijven. 

09.00 uur: Inschrijven
09.30 uur: Briefing
09.45 uur: Kalibratievlucht (kan ook om 10.00 uur gehouden worden i.v.m vergunningen) 
10.00 uur: Start
 
Op de wedstrijddag wordt door de organisatie een wedstrijdcommissie benoemd. Deze bestaat uit een jurylid, een vlieger en iemand ui de organisatie.

 

BELANGRIJK:

Voor de F3A wedstrijd van 23 April aanstaande bij LLC Aeria in Leeuwarden is aanmelden verplicht, vanwege dat de wedstrijd gehouden wordt op een militaire vliegbasis. Aanmelden om toegang te kunnen verkrijgen geld voor iedereen, vliegers, juryleden, coaches, toeschouwers, organisatoren, ect. 
Tevens is een geldend legitimatie verplicht. Paspoort of Identieteitskaart. (Geen rijbewijs).
Tot uiterlijk 16 April kan worden aangemeld. Indien er geen aanmelding is geregistreerd bij de militaire vliegbasis, wordt men NIET toegelaten.
 
Voor de aanmelding is nodig:

- Voornamen (volledig, zoals op je paspoort of id kaart staat aangegeven)
- Achternaam
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Paspoort of ID nummer

Je kunt deze gegevens mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Gelieve deze gegevens tijdig te vertrekken aan ons om ervoor zorg te dragen dat wij alle gelegenheid hebben om de aanvragen tijdig in te dienen.
 
 
Tot ziens op de wedstrijddagen !Met vriendelijke groet,

Uitvoerend Team F3A

Laatst aangepast op woensdag 21 februari 2018 17:19

Go to Top