Te Koop

Zoeken

Wie is er online?

We hebben 82 gasten en geen leden online

Verplaatsing F3A-B/C Rosmalen naar Leeuwarden Zaterdag 28-05 a.s.


De Subcommissie heeft besloten om de F3A-B/C wedstrijd van aankomende Zaterdag 14-05 te verplaatsen naar Leeuwarden op Zaterdag 28-05. Vanwege het geringe aantal inschrijvingen is besloten deze samen te voegen met de F3A-A wedstrijd.

Zie hieronder de gehele nieuwsbrief:

Beste lezer,
Over een week 14/15 mei zou de eerste wedstrijd F3A B-C te Rosmalen plaatsvinden. Helaas zijn er, ondanks de vele reminders, van zowel deelnemer als de subcommissie, te weinig deelnemers om een separate  wedstrijd te organiseren. We hebben besloten de wedstrijd niet annuleren maar de samen te voegen met de F3A wedstrijd 28 mei te Leeuwarden.
Wil je aan deze wedstrijd meedoen dan moet je jezelf, i.v.m. de toegang op de vliegbasis, met de onderstaande gegevens  bij Sjoerd Schrichte opgeven. email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
voornaam
tussenvoegsel en achternaam
geboortedatum
geboorte plaats
ID type en ID nummer (dient te worden getoond bij het bezoek aan de vliegbasis)
Deze gegevens moeten uiterlijk vóór 18 mei binnen zijn !!! na deze datum gaat het NIET meer lukken om iemand op de lijst te krijgen. Is geen onwil, maar zo is de procedure.
 
Het aanmelden moet een ieder voor zich zelf doen en geld voor iedereen die naar deze wedstrijd wil, vlieger, jury of toeschouwer.
 
Met vriendelijke groet,
Haijo Berendse

Laatst aangepast op maandag 09 mei 2022 09:01

Meer in deze categorie:

Go to Top