Ik ben geïnteresseerd ! en nu ?

 

Het precisie kunstvlucht vliegen is enorm leerzaam en uitdagend, men leert zijn of haar toestel uitermate goed kennen en zijn of haar niveau van sturen zal omhoog gaan. Ook leert men hier zijn of haar toestel goed af te stellen zodat het model als een streep door de lucht gaat. Men leert mixer functie van zijn of haar zender gebruiken en deze toe te passen op het model. Het vereist discipline om te trainen en  het gebruik van een coach of helper is dan ook aan te raden zodat men samen kan trainen om perfectie te bereiken. Het is meer een teamsport dan je in eerste instantie zou denken.

Op onze website staan tips & tricks voor het afstellen van uw model en op het forum word kennis van ervaren piloten gedeeld met minder ervaren piloten en beginners. Onder de weblinks knop vind u een groot aantal links naar webpagina's van organisaties, fabrikanten en websites van bekende internationale piloten en diverse forums.

 Wij geven ook clinics op vliegclubs, ook bij vliegclubs die niet zijn aangesloten bij de KNVvL. Hier geven wij een presentatie van wat kunstvlucht vliegen inhoud en kunnen desgewenst ook een demo geven van de diverse klassen. Hiervoor kunt u zich opgeven via het contact formulier van onze website. 

U bent uiteraard meer dan welkom om een keer te komen kijken op een van onze evenementen, Hiervan kunt de data terug zien onder de agenda sectie van deze website.

 

We hopen je snel te zien!

 

De subcommissie


Laatst aangepast op maandag 19 februari 2018 14:14

Te Koop

Zoeken

Wie is er online?

We hebben 307 gasten en geen leden online

Go to Top